ΣΕΤ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ & 1x4.0Ah P4A
Κωδικός είδους : 14908-20

Περιγραφή

Το Starter-Kit για όλα τα εργαλεία και τις συσκευές κήπου του συστήματος 18 V POWER FOR ALL

Αυτό το σετ εκκίνησης αποτελείται από το γρήγορο φορτιστή GARDENA AL 1830 CV και την ισχύ του συστήματος POWER FOR ALL.
Η μπαταρία φορτίζεται πλήρως εντός 95 λεπτών. Η οθόνη LED στο φορτιστή υποδεικνύει την κατάσταση φόρτισης. Εάν χρειάζεστε τη συσκευή σας να είναι έτοιμη για δράση το συντομότερο δυνατό: φορτίστε έως και 80% έως ότου ενεργοποιηθεί το "Ready to go" -LED. Για φόρτιση μπαταρίας 4,0Ah στο 80% διαρκεί μόνο 64 λεπτά.
Αυτό το σετ ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα εργαλεία και τις συσκευές POWER FOR ALL ALLIANCE, όπου απαιτείται παρατεταμένος χρόνος λειτουργίας. Χρησιμοποιήστε την μπαταρία 4.0Ah στο GARDENA Φυσητήρα 18V P4A και αποκτήστε επιπλέον ενέργεια για τον καθαρισμό του αίθριου ή ενός διαδρόμου.
Το σετ είναι προϊόν του συστήματος POWER FOR ALL ALLIANCE, μία από τις μεγαλύτερες συμμαχίες μπαταριών διακεκριμένων κατασκευαστών κορυφαίων κατασκευαστών. Το σετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα προϊόντα μπαταρίας 18V POWER FOR ALL. Αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε αυτό το σετ εκκίνησης με έναν φορτιστή και μία μπαταρία για όλα τα προϊόντα σας. Εξοικονομείτε χρήματα και παραμένετε ευέλικτοι όλη την ώρα! Πάθος που τροφοδοτείται από την GARDENA - Εξοπλισμός κήπου με μπαταρίες που σας δίνει την ελευθερία να δημιουργείτε.
Τεχνικές προδιαγραφές
Κωδικός είδους 14908-20
EAN-Code: 4078500054461
Battery specification
Τύπος μπαταρίας Li-Ion
Τάση μπαταρίας 18 V
Χωρητικότητα μπαταρίας 4.0 Ah
Εξοπλισμός
Number of batteries included 1

Υποστήριξη και επισκευή

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα προϊόντα κηπουρικής Gardena. Χρειάζεστε ανταλλακτικά; Χάσατε το εγχειρίδιο χρήσης; Εδώ θα βρείτε τα πάντα.

You need more info about this product?

Please contact customer service or have a look on our FAQs.
Are you looking for a manual? Then please enter the 4- or 5-digits article number into the Search field.
Μετάβαση στις συχνές ερωτήσεις