ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟΣ AL 1830 CV P4A
Κωδικός είδους : 14901-20

Περιγραφή

Μεγάλη συμβατότητα - φορτίστε όλες τις 18V POWER FOR ALL μπαταρίες

O Φορτιστής Μπαταρίας Γρήγορος AL 1830 CV P4A προορίζεται για χρήση με όλες τις μπαταρίες POWER FOR ALL. Η μπαταρία 2,5Ah φορτίζεται πλήρως εντός 60 λεπτών. Η οθόνη LED στο φορτιστή υποδεικνύει την κατάσταση φόρτισης ανά πάσα στιγμή.
Εάν θέλετε η συσκευή σας να είναι έτοιμη για δράση το συντομότερο δυνατό, απλώς φορτίστε έως και 80% έως ότου ενεργοποιηθεί το “Ready to go” -LED. Για την μπαταρία 2.5Ah, ο χρόνος φόρτισης έως και 80% διαρκεί μόνο 40 λεπτά.
Αυτός ο φορτιστής είναι προϊόν του συστήματος POWER FOR ALL ALLIANCE, μιας από τις μεγαλύτερες συμμαχίες μπαταριών μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών. Αυτοί οι φορτιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις μπαταρίες που αποτελούν μέρος αυτής της συμμαχίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε έναν φορτιστή για κάθε μπαταρία και προϊόν. Εξοικονομείτε χρήματα και παραμένετε ευέλικτοι ανά πάσα στιγμή! Πάθος που τροφοδοτείται από την GARDENA - Εξοπλισμός κήπου με μπαταρίες που σας δίνει την ελευθερία να δημιουργείτε.
Τεχνικές προδιαγραφές
Κωδικός είδους 14901-20
EAN-Code: 4078500054386

Υποστήριξη και επισκευή

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα προϊόντα κηπουρικής Gardena. Χρειάζεστε ανταλλακτικά; Χάσατε το εγχειρίδιο χρήσης; Εδώ θα βρείτε τα πάντα.

You need more info about this product?

Please contact customer service or have a look on our FAQs.
Are you looking for a manual? Then please enter the 4- or 5-digits article number into the Search field.
Μετάβαση στις συχνές ερωτήσεις